if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Tot €2.000 extra overnamepremie }

Tot €2.000 extra overnamepremie.Voor alles wat rijdt of rolt!

x

Hebt u thuis nog een driewieler, een skateboard, een versleten grasmaaier, een voetbal, …? Alles wat rijdt of rolt is goed. Ruil het in als u een nieuwe Opel koopt. En u krijgt tot € 2.000 extra overnamepremie1. Als u uw huidige wagen inruilt, krijgt u dit bedrag bovenop de inruilwaarde.

Wordt het een verbazend complete Astra? De superpopulaire Corsa? Een avontuurlijke MOKKA X? Of nog een ander model? Dit is hét moment. Tot € 2.000 aan extra voordeel wacht.

Wijzelf en uw Opel Verdeler zijn heel benieuwd waarmee u zal komen binnenrollen of –rijden. Maar wacht niet te lang, dit aanbod is enkel geldig van 16 tot en met 26 september

Tot binnenkort!

JA, IK WIL
DE KORTING

JA, IK WIL
DE KORTING

Geldig bij aankoop van een nieuwe wagen, door een particuliere klant, bij een officiële Opel verdeler, niet in cash converteerbaar en niet geldig op de Antara en de Corsavan.
1. Extra overnamepremie van €2000 geldig op alles wat rijdt of rolt, € 1500 voor Opel Karl, ADAM en Combo, € 500 voor Opel Vivaro en Movano. Indien u geen auto inruilt maar een ander object krijgt u de extra overnamepremie. Om te kunnen genieten van de overnamepremie van € 2000 op de Nieuwe Insignia en de Grandland X en van € 1500 op de Crossland X dient u een auto effectief inruilen.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens